fbpx

Leverkosten

Levering in België
De prijs voor een zending inclusief afhandelingskosten is 4,95 euro
De verzending van de artikelen gebeurt doorgaans via Bpost. Ofwel wordt het pakketje in je brievenbus gestoken (indien dit in je brievenbus past) ofwel wordt het pakje door de postbode persoonlijk overhandigd. Indien je niet thuis bent, stopt de postbode een kaartje in je brievenbus. Je kunt dan je pakje gaan afhalen in je postkantoor (binnen de twee weken). Indien je dat wenst, kan het pakje een tweede keer aangeboden worden op je domicilieadres of op het adres van je keuze (ouders, buren, kantoor,…) en dit volledig gratis.

Levering in Nederland
De prijs voor een zending inclusief afhandelingskosten is 7,95 euro.
De verzending van de artikelen gebeurt via Postnl ofwel door een koerierdienst. Het pakketje wordt dus ofwel in je brievenbus gestoken ofwel wordt het pakje door de postbode persoonlijk afgegeven.

Afhalen?
Je kunt de producten zelf komen ophalen in onze winkel in Hoogstraten (Vrijheid 209). Dit geeft ons gelijk de mogelijkheid je persoonlijk verder te helpen. Winkelopeningsuren zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 18u00. Op zaterdag zijn we doorlopend geopend van 9u30 tot 17u30. Belgische feestdagen uitgezonderd. Nadere informatie vind je op onze website.