fbpx

Levertijden

LEVERINGEN
De levertijd is doorgaans 1-3 werkdagen.
De artikelen op de site zijn in principe voorradig. Mocht er onverwachts toch een vergissing plaatsvinden in de stock, met als gevolg dat het door u gewenste artikel niet in voorraad is, melden wij u dit zo spoedig mogelijk! U heeft dan de keuze om het artikel te annuleren ofwel om te ruilen voor een ander. Het eventueel te veel betaalde bedrag wordt u ook teruggestort.De artikelen worden in voldoende stevig materiaal verpakt en verzonden.
OPGELET: De verzending gebeurt pas na de ontvangst van de betaling. Hou er rekening mee dat bij manuele overschrijving de betaling enkele werkdagen in beslag kan nemen.

Afhalen?
Je kunt de producten zelf komen ophalen in onze winkel in Hoogstraten (Vrijheid 209). Dit geeft ons gelijk de mogelijkheid je persoonlijk verder te helpen. Winkelopeningsuren zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 18u00. Op zaterdag zijn we doorlopend geopend van 9u30 tot 17u30. Belgische feestdagen uitgezonderd. Nadere informatie vind je op onze website.