Communiekleding & lentefeest 2024

 

Kleding voor een communie of lentefeest mag wat specialer zijn, toch? Je wil iets unieks, iets dat eruit springt, maar vooral: een outfit waarin je kind zich goed voelt.

In onze winkel in Hoogstraten vind je een uitgebreide collectie hippe en stoere communiekleding. Zowel voor de eerste en plechtige communie als het lentefeest.

Met onze jarenlange ervaring en een heleboel topmerken zorgen we ervoor dat je kind staat te blinken.

Maak een  afspraak
Of kom spontaan langs in onze winkel

“Hier shop je je volledige outfit: van communiekleding en communieschoenen tot bijpassende accessoires. Ouders en hun kinderen vinden dat supermakkelijk, zo alles op 1 plek.”  Liesbeth – Hoela Hoep Hoogstraten.

 

Lookbook communiekleding en lentefeest 2024 Hoela Hoep

 

 

Eerste communie kledij - Hoela Hoep Hoogstraten

Eerste communie kledij

De eerste communie is een speciaal moment waarbij kinderen willen stralen in een mooie outfit. Meisjes dromen vaak van een prinsessenjurk, terwijl jongens graag eens een strik en bretellen dragen. Maar ook als ze een andere stijl in gedachten hebben, kan je bij ons terecht en denken we graag met je mee. Met onze leuke accessoires, van juwelen tot communieschoenen, is hun outfit tot in de puntjes in orde. 

Om de ervaring extra bijzonder te maken, krijgen de kinderen hun eerste communie kleren mee in een grote kledingzak, net zoals bij een trouwjurk of kostuum. En als kers op de taart ontvangen ze een tof cadeau. Fonkelende oogjes verzekerd!

 

Plechtige communie kledij

Net als bij de eerste communie draait bij de plechtige communie alles om de kinderen en hun persoonlijke stijl. Daarom luisteren we eerst naar hun wensen. Misschien wil je dochter helemaal geen jurk of rok, maar gaat ze liever voor een stoere broek met een trendy top. Of zoekt je zoon een sportief alternatief voor het klassieke kostuum.

Onze collectie bestaat niet alleen uit typische communiekleding, maar eveneens uit trendy outfits voor feestelijke gelegenheden. Zo kan je zoon of dochter de kledingstukken ook na het vormsel nog dragen. Perfect voor een zomerbarbecue, verjaardagsfeest of trouwfeest.

Bij Hoela Hoep hebben we plechtige communiekledij voor alle maten, zelfs tot en met maat 188 en schoenmaat 41. Daardoor scoren ook grotere tieners bij ons een outfit die helemaal bij hen past.

Plechtige communiekledij - Hoela Hoep Hoogstraten

 

Kleding lentefeest

Geen traditioneel communiefeest, maar een lentefeest of groeifeest? Voor een leuke outfit voor het lentefeest kan je eveneens bij ons terecht. Van klassiek tot hip en kleurrijk, onze collectie biedt voor elk wat wils. Want we vinden het echt belangrijk dat je kind zich comfortabel en zelfverzekerd voelt.

 

 

 

Wanneer shoppen?

Dat je de communiekleding liefst als eerste shopt, dat snappen we. Zo ben je zeker dat je die perfecte outfit op tijd vindt.

Maar wat als je kind intussen groeit? No worries, we kijken samen met jou of de kleding nog wat kan meegroeien. Moet er toch iets aangepast worden, dan staat onze naaister voor je klaar.

 

 

 

 

Wat met broer en zus?

Natuurlijk hebben we ook voor broer en zus een toffe outfit. Dankzij onze superleuke merken kunnen ze samen schitteren op deze speciale dag.

Maak een afspraak en neem rustig de tijd om communiekleren uit te zoeken.
Of kom spontaan langs in onze winkel.

Prik een datum