Verzenden & retourneren

Wij verzenden uw pakketje naar waar je maar wilt! 

Levering in België
De prijs voor een zending inclusief afhandelingskosten is 4,95 euro
De verzending van de artikelen gebeurt doorgaans via Bpost. Ofwel wordt het pakketje in je brievenbus gestoken (indien dit in je brievenbus past) ofwel wordt het pakje door de postbode persoonlijk overhandigd. Indien je niet thuis bent, stopt de postbode een kaartje in je brievenbus. Je kunt dan je pakje gaan afhalen in je postkantoor (binnen de twee weken). Indien je dat wenst, kan het pakje een tweede keer aangeboden worden op je domicilieadres of op het adres van je keuze (ouders, buren, kantoor,…) en dit volledig gratis.

Levering in Nederland
De prijs voor een zending inclusief afhandelingskosten is 7,95 euro.
De verzending van de artikelen gebeurt via Postnl ofwel door een koerierdienst. Het pakketje wordt dus ofwel in je brievenbus gestoken ofwel wordt het pakje door de postbode persoonlijk afgegeven.

Afhalen?
Je kunt de producten zelf komen ophalen in onze winkel in Hoogstraten (Vrijheid 209). Dit geeft ons gelijk de mogelijkheid je persoonlijk verder te helpen. Winkelopeningsuren zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10u00 tot 12u30 en van 13u00 tot 18u00. Op zaterdag zijn we doorlopend geopend van 10u00 tot 17u00. Belgische feestdagen uitgezonderd. Nadere informatie vind je op onze website.

Retourneren?

Is het product niet naar wens? Meldt het ons direct via "[email protected]". Vergeet zeker niet je bestelgegevens en het bestelnummer te vermelden.

Volgens de wet betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming van 6 april 2010, heeft u namelijk recht op herroeping van je bestelling. Dit betekent dat je je bestelling (of een deel ervan) kunt terugsturen binnen de 14 kalenderdagen na de dag van de levering van de producten. Het is belangrijk dat je ons schriftelijk, dit is per post (Hoela Hoep, Vrijheid 209, 2320 Hoogstraten) of per mail ([email protected]), verwittigt wanneer je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht. De verzendingskosten van het al dan niet gedeeltelijk terugzenden van je bestelling vallen ten laste van jou als koper. Na ontvangst van de teruggestuurde goederen wordt het aankoopbedrag (exclusief de verzendingskosten) terugbetaald binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. In de praktijk zal u deze terugbetaling sneller op jouw rekening zien staan. Het spreekt voor zich dat de artikelen niet gedragen of gewassen mogen zijn en in de originele verpakking (incl. prijskaartje) moeten worden teruggestuurd. Het is overigens uw verantwoordelijkheid dat de artikelen onbeschadigd zijn gebleven terwijl ze in uw bezit waren. Voorts verwachten wij dat u deze artikelen met de nodige zorg verpakt en terugstuurt. Onverminderd de wettelijke bepalingen, behouden we ons het recht om uw retourzending te weigeren en terugbetaling te weigeren of te beperken indien blijkt dat u niet heeft voldaan aan de nodige voorzorgsmaatregelen voor retournering.