Lentefeest

Het voorjaar komt er weer aan en de voorbereidingen voor het lentefeest zijn weer in volle gang.
Het lentefeest is in de laatste jaren enorm toegenomen in populariteit. Het lentefeest is eigenlijk een vervanging van de communie. De waarden die bij het lentefeest centraal staan zijn verbondenheid en het hebben van respect voor anderen.

Communie en lentefeest

Anders dan de communie is het lentefeest een niet religieuze ceremonie. Dit feest is er voor de 6-jarigen, dit feest betekent de overgang van kleuter naar kind. Vroeger deed iedereen mee aan de communie, maar omdat niet gelovigen zich niet altijd terug konden vinden in deze traditie is het lentefeest in het leven geroepen.

Net als bij de communie wordt er vaak ook bij het lentefeest iets bijzonders voor de kinderen georganiseerd. Bij deze bijzondere dag hoort dan ook een schitterend outfit voor de kinderen. Met de 55 merken die Hoela Hoep aanbiedt is er voor ieder kind wel wat leuks. Denk aan een stoere blauwe blazer met een mooie gilet of aan bijvoorbeeld een schattige witte communiejurk .

Naast onze geweldige communiekleding 2019 collectie hebben wij ook de bijhorende accessoires en een ruim aanbod aan kinderschoenen. Ook kinderen met een grote maat zijn bij ons meer dan welkom, aangezien wij tot en met maat 18 gaan!

Kleding voor het lentefeest

Het kiezen van uw kind zijn of haar lentefeest kleding is erg lastig. Wij helpen u in de winkel graag verder bij het vinden en samenstellen van de perfecte outfit voor uw kind. Wij hopen u snel hier in de winkel te mogen verwelkomen om u te helpen bij dit bijzondere feest.