fbpx

Communiekleding 2023

Voor jongens en meisjes – Lentefeest 2023

 

 

Met veel trots kunnen wij jullie de feestcollectie van 2023 voorstellen. En wat zitten er weer prachtige stuks tussen.

Vanaf  dinsdag 27 december 2022 nodigen we jullie maar al te graag uit in onze winkel voor een prachtige, uitgebreide feestcollectie voor jongens en meisjes. Ga je voor een chique pak, een prachtige jurk, een stoere of sportieve outfit? We helpen jullie graag bij het zoeken naar de perfecte outfit.

Indien jullie dit wensen, kunnen jullie vooraf een afspraak maken. Maar dit absoluut niet verplicht of noodzakelijk.  Kom je liever spontaan langs wanneer het jullie het best uitkomt, ben je uiteraard ook van harte welkom!

Jullie kunnen een afspraak maken telefonisch of via onderstaande link.

telefoon: 0032 3 314 24 25

KLIK HIER om rechtstreeks een afspraak in te plannen.

Wij kijken uit naar jullie komst !!

Simonne, Liesbeth en Steffi

Laat je alvast inspireren!

Extra openingsdagen

Zondag 5 februari: 10u – 13u

Zondag 12 februari: 10u – 13u

Een eigenwijze feestoutfit?

Een schattig kleedje

Of liever een stoere look?

Fotoalbum

Hieronder vinden jullie een een aantal  foto’s van onze communiekleding en lentefeest collectie 2023.

Dit is slechts een deeltje van onze collectie. In onze winkel hebben we nog veel meer prachtige jurkjes en stoere kostuums!

De communie is een dag om niet te vergeten. Het doel is dan ook om deze dag zo speciaal mogelijk te maken voor uw kinderen. De nieuwe communiekleding voor jongens en meisjes zorgt ervoor dat uw kinderen op deze dag op z’n mooist zullen zijn.

Omdat wij onze klantjes van top tot teen op hun mooist willen kleden, hebben we naast onze communiekledij ook leuke accessoires en een ruim aanbod aan hippe kinderschoenen. Daarnaast kunnen kinderen met een grote maat ook bij ons terecht voor een geslaagde outfit, aangezien wij tot 18 jaar (maat 188) gaan!

Daarnaast kunnen jullie ook al een kijkje nemen in de foto’s van de nieuwe lente – zomercollectie  2023. En geef toe, het is toch weer prachtig! 😉

Wij kijken uit naar jullie komst !!

Simonne, Liesbeth en Steffi

.

Laat je alvast inspireren!