fbpx

Communie – Lentefeest

Voor u en uw kinderen is de eerste communie/ lentefeest een dag die in het geheugen zal blijven. Doordat de communie/ lentefeest zo speciaal is moeten uw kinderen natuurlijk zo mooi mogelijk worden aangekleed. Door de nieuwe prachtige communie collectie van Hoela Hoep zorgen wij ervoor dat uw kinderen kunnen schitteren in de mooiste communiekleding.

Eerste communie – lentefeest

Bij de eerste communie is, in de meeste gevallen, het kind ongeveer 7 of 8 jaar. Dit is niet alleen een feest voor uw gezin maar een feest voor de gehele familie. Om ervoor te zorgen dat dit feest zo speciaal mogelijk wordt heeft Hoela Hoep voor zowel jongens als voor meisjes, kleding voor de communie- lentefeest. Om de outfit compleet te maken heeft Hoela Hoep daarnaast ook nog verschillende bijpassende accessoires en een ruim aanbod aan kinderschoenen.

Voor elk meisje is er wel een schitterende communiejurk of communiekleedje. Met een keuze uit meer dan 50 merken, hebben wij verschillende stijlen jurkjes van schattig tot stoer. Aan keuze is er bij de communiekleding voor meisjes dus meer dan genoeg. Voor communiekleding voor jongens heeft Hoela Hoep ook een groot aanbod. Denk hierbij aan een 3- of 5-delig kostuum met een overhemd die hier volledig bij past. Er is genoeg keuze voor ieder kind, om de eerste communie zo speciaal mogelijk te maken.

Communiekleding – lentefeest

Als u opzoek bent naar kleding voor de communie dan bent u bij Hoela Hoep op het juiste adres. Wij hopen u snel langs te zien komen in onze winkel in Hoogstraten om de nieuwe communiekleding 2024 te ontdekken. Wij helpen u graag met persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat de eerste communie extra speciaal wordt.

Kom langs in de winkel!