Communiekleding 2019 voor jongens en meisjes – Lentefeest 2019

In 2019 pakt Hoela Hoep opnieuw uit met een schitterende feestcollectie aan communiekleding voor jongens en communiekleding voor meisjes, lentefeest, suitekleding, en meer!

Een eigenwijze feestoutfit? Een schattig kleedje of liever een stoere look?

Dan helpen wij u graag verder bij het samenstellen van de perfecte outfit voor uw kind.

De communie is een dag om niet te vergeten. Het doel is dan ook om deze dag zo speciaal mogelijk te maken voor uw kinderen. Door middel van de nieuwe communiekleding voor jongens en meisjes collectie van Hoela Hoep zorgen wij ervoor dat uw kinderen op deze dag op z’n mooist zijn.

Omdat wij onze klantjes van top tot teen op hun mooist willen kleden, hebben we naast onze communiekledij ook leuke accessoires en een ruim aanbod aan hippe kinderschoenen. Daarnaast kunnen kinderen met een grote maat kunnen ook bij ons terecht voor een geslaagde outfit, aangezien wij tot 18 jaar (maat 18) gaan!

We starten met de verkoop van onze feestcollectie op zaterdag 22 december 2019! In het bijzonder om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn we tijdens de kerstvakantie doorlopend open van 9.30u tot 18u.

Daarnaast kunnen jullie eindelijk ook al een kijkje nemen in de foto’s van de nieuwe lentefeest collectie 2019. En geef toe, het is toch weer prachtig! 😉

Wij kijken uit naar jullie komst !!

Simonne en het Hoela Hoep team

Naar de webshop!

Laat je alvast inspireren!

Extra openingsdagen

Een eigenwijze feestoutfit?

Een schattig kleedje

Of liever een stoere look?

Fotoalbum

Hier vinden jullie enkele mooie foto’s van onze communiekleding en lentefeest collectie 2019.

In onze winkel hebben we nog veel meer prachtige jurkjes en stoere kostuums!